Ejendomsudvikling

Vi omsætter jordstykker til attraktive boligområder

 

I Vestergaard Estate ønsker vi at opføre rækkehuse til udlejning og salg. Dette skal ske gennem optionsaftaler og køb af jordstykker, som vi ønsker at udvikle til attraktive områder for vores lejere. 

Fordelen ved at arbejde sammen med os omkring ejendomsudvikling er vores fleksibilitet og vores åbne tilgang til et potentielt samarbejde med ejendomsudviklere eller jordejere. 

 

Fra udvikling af lokalplaner til realisering af ejendomsprojektet

 

Med vores kompetencer kan vi hjælpe jordejere med udvikling af lokalplaner - herunder indgå i dialog med kommuner, myndigheder og forsyninger. I forlængelse heraf har vi stor erfaring med byggemodning og med vores tegnestue tegner vi selv boligerne og designer området med respekt med arkitektur samt bæredygtighed og biodiversitet. .

Vi er selektive og konservative i vores tilgang

Opkøb af jord

Hos Vestergaard Estate arbejder vi med udvikling af ejendomme, hvor vi opkøber jordstykker til opførelse af boliger primært i form af rækkehuse.

Sidder du med et stykke jord, hvor der enten er udarbejdet en lokalplan eller hvor en lokalplan er under udarbejdelse, er vi interesserede i at indgå i dialog og står klar til at drøfte idéer og potentiale for ejendomsudvikling af jordstykket.

Vi vil gerne involveres så tidligt i fasen som muligt, således vi kan optimere mest muligt for alle parter.

Ræk ud til os i dag og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din ejendom eller dit projekt. 

Kontakt Ejendomsudvikler Jacob Kirk Iversen på 5433 9003 eller jki@vestate.dk