Interesseret i bolig

Er du interesseret i at leje rækkehus?


For mange mennesker, er at bo til leje det helt rigtig valg. Det kan også være det rigtige for dig.
Hos Vestergaard Estate prioriterer vi god kundeservice. Vi er her for at besvare dine spørgsmål, hjælpe dig med at finde det rette rækkehus og sikre, at din lejeperiode er problemfri. Vi stræber efter at skabe en positiv og tillidsfuld relation til vores lejere.


Nedenfor finder du svar på de fleste af de mest gængse spørgsmål, som vi får fra vores nuværende og interesserede lejere.

Spørgsmål og svar fra lejere

Du kan booke en fremvisning ved at kontakt os på tlf. 32 25 25 35 eller på udlejning@vestate.dk, så laver vi en aftale. 

Ja, det kan du godt. Kontakt vores udlejning på telefon 32 35 35 25 og reserver den ønskede bolig.

Udover indbetalt depositum, skal du også betale 1 måneds forudbetalt husleje. Forudbetalt husleje står til sikkerhed for lejebetalingen.

Idet du har forudbetalt 1 måneds husleje, kan du vælge at lade være med at betale husleje den sidste måned, du bor i boligen. Du “bor” således din forudbetalte husleje op - og får den således ikke udbetalt.

Vælger du blot at betale husleje som normalt indtil dit lejemåls ophør, udbetaler vi naturligvis din forudbetalte husleje.

Dit forbrug afhænger af husets størrelse og antal beboer. Det anbefales at tage kontakt til forsyningsselskaberne for at få yderligere information om forventet forbrug og de tilhørende priser.

Ja, det er tilladt at have husdyr i vores lejemål. Se punkt 14 i vores husorden.

Lejen bliver reguleret hvert år pr. 1 januar i overensstemmelse med nettoprisindekset. Den beregnes af Danmarks Statistik og afspejler den generelle prisudvikling i samfundet.

Se ledige lejemål

Hos Vestergaard Estate har vil hele tiden ledige lejemål. Find ledige rækkehuse til leje her.

Interesseret i at leje?

 

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at leje en bolig hos os. 

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål til vores lejemål eller ønsker at booke en fremvisning.

Kontakt os på tlf.: 32 25 25 35 eller udlejning@vestate.dk.