Indflytning i lejebolig

Praktisk information vedr. indflytning

Det er altid en omvæltning, når man står over for at skulle flytte. Der kan hurtigt opstå mange spørgsmål, og derfor er vi hos Vestergaard Estate til rådighed for vores lejere for at gøre flytteprocessen så let og problemfri som muligt. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med din indflytning, er du velkommen til at kontakte os.

Find svar på dine spørgsmål om vores lejemål

Her har vi samlet nogle nyttige oplysninger, som det er værd at vide, inden du flytter ind i dit nye hjem. 

Datoen for hvornår depositummet skal indbetales fremgår af lejekontrakten, alternativt af det evt. medsendte følgebrev.

Der kan stå op til 2 lejere på lejekontrakten, og de er derved de juridiske lejere. 

Når du har fået bekræftet fra Vestergaard Estate, at rækkehuset er dit, modtager du inden for et par dage en bekræftelsesmail med lejekontrakt, husorden og eventuel tilladelse til husdyr til underskrivelse. 

Såfremt vi ikke aftaler andet vil du elektronisk modtage ovenstående dokumenter til den angivne e-mail, som du underskriver ved hjælp af MitId.

Når du har underskrevet kontrakten, underskriver vi den og du modtager elektronisk en kopi af de underskrevne dokumenter.

Vær opmærksom på
Sammen med lejekontrakten får du tilsendt kontooplysninger til indskud/depositum og første måneds husleje.

Ved indflytningen er boligen blevet nymalet og renoveret. Dette betyder, at vægge, lofter, træværk, rør, radiatorer og lignende er blevet malet og istandsat, og vi bestræber os på, at lejer overtager lejemålet i perfekt stand, uden fejl eller mangler.


Ved nøgleoverdragelsen laves et indflytningssyn og en indflytningsrapport. Her kan du påpege eventuelle fejl og mangler, som skrives ned, og indflytningsrapporten underskrives herefter af dig og af synsmanden.

Det er vigtigt, at du registrerer fejl og mangler hos os senest 14 dage efter nøgleoverdragelse. Send en mail med fejl og mangler til service@vestate.dk,  så bliver de noteret på dit lejemål.

Cirka to uger før den planlagte overtagelsesdato vil du modtage en e-mail med information om datoen og tidspunktet for nøgleoverdragelsen.

Ved indflytningsdatoen vil du mødes med en udlejningsassistent fra Vestergaard Estate, der vil overdrage nøglerne til dig. Hvis du ikke har mulighed for at være til stede på det angivne tidspunkt, skal du arrangere en stedfortræder. Stedfortræderen skal have en fysisk fuldmagt med sig. Alternativt kan du som kommende lejer også sende os en e-mail (med fuldmagtsoplysninger) med information om din stedfortræder til nøgleoverdragelsen.

 borger.dk kan du se om du er berettiget til at modtage boligstøtte.

Du skal huske at ansøge om boligstøtte minimum 30 dage før du flytter ind i din bolig – ellers kan du ikke få boligstøtte fra den dag, du skal betale husleje.

Det er dit ansvar at sørge for at få dit navn på postkassen.

Internet og TV indgår ikke i huslejen. Du skal selv bestille og betale internet og TV ved de valgte udbydere.  Der er fiberforbindelse i boligerne.

Fik du svar på det, du søgte?


Det skal være nemt at være lejer hos Vestergaard Estate. Vi vil derfor rigtig gerne høre fra dig, hvis du har et spørgsmål, du ikke kan finde svar på. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi vender tilbage til dig så hurtigt, vi kan.

Ring til os
Vores telefoner er åbne mandag - torsdag kl. 8.00 – 15.00 og fredag kl. 8.00 – 14.00. Ring til os på 32 25 25 35.


Skriv til os

Du er også velkommen til at sende os en mail på mail@vestate.dk