Hvem er vi

Vores fortælling

 

Vestergaard Estate udlejer attraktive og velholdte rækkehuse. De jyske værdier er en meget integreret del af vores DNA, hvilket har stor indflydelse på den daglige hverdag i virksomheden. Ejerskab og nærvær er nøgleord hos Vestergaard Estate.

Tillid og troværdighed udgør tilsammen et fast holdepunkt i forholdet til – og i kontakten til – vores lejere, købere og samarbejdspartnere. Det betyder blandt andet, at det er ekstremt vigtigt for os, at vi kan holde hvad vi lover! 

Virksomheden er etableret af tømrermester og bygningskonstruktør, Steffen Vestergaard, i 2022 og er etableret for at vokse sig stærk og solid på et grundlag af faglig stolthed, kvalitet og ærlighed.

Hvorfor skal du vælge os?


Fra det øjeblik du træder ind i en af vores rækkehuse, vil du straks opdage, hvad der får dig til at blive hos os. Vores boliger er blevet opført med omhu ved brug af kvalitetsmaterialer. De byder på velgennemtænkte planløsninger, solide hårde hvidevarer, fantastiske udendørs områder,  parkeringspladser og alt det andet, der gør din hverdag nemmere.  


Vores søstervirksomhed, Vestergaard Konstruktion, bygger vores rækkehuse, hvilket sikrer, at arbejdet udføres efter vores egne høje standarder. Vi sætter kvalitet frem for kvantitet og tilbyder lejemål til fornuftige priser.

 

 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller vi på anden måde kan hjælpe dig.